Sinds

Privacyverklaring

Nazomerfeesten Sint Pancras, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Nazomerfeesten Sint Pancras verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • E-mailadres

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Nazomerfeesten Sint Pancras bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Gegevens die verzameld worden, zoals bijvoorbeeld inschrijvingsgegevens, zullen uitererlijk 1 maand na de laatste activiteit worden vernietigd.

Delen van persoonsgegevens met derden

Nazomerfeesten Sint Pancras verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

  • Nazomerfeesten Sint Pancras gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Nazomerfeesten Sint Pancras en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Nazomerfeesten Sint Pancras wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Nazomerfeesten Sint Pancras neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons bestuur of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kalender

zondag 6 september, 10:00 - 12:00
Fietstocht
zondag 6 september, 14:00 - 15:00
Muziek Molenhoeve (alleen voor genodigden)
vrijdag 11 september, 15:00 - 17:00
Fiets ‘m d’r Deur
vrijdag 11 september, 18:30 - 19:30
Nazomer Kidsrun
zaterdag 12 september, 15:00 - 16:30
Steppenrace
zondag 13 september, 14:00 - 17:00
Wandel (bites) tocht

Bestuur en vrijwilligers

Voorzitter Ilse Kaastra  06 - 416 78 205
Secretaris Nick Huibers 06 - 190 11 799
Penningmeester Vincent Bekhuis 06 - 253 19 872 
     
Algemene medewerkers Daniëlle de Gier, Remco Drost, Lydia Bekhuis, Carola van Doorn
Emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Stichting Nazomerfeesten en haar medewerkers stellen zich op generlei wijze aansprakelijk voor vermissing van goederen of schade opgelopen tijdens de activiteiten georganiseerd in het kader van de Nazomerfeesten 2020. Eenieder doet mee op eigen risico! Wijzigingen in het programma voorbehouden.

 

bestuur-nazomerfeesten.jpg
halve-zon-top.png

 

markt-illustratie.png

Sponsoren en adverteren

Mocht u de Nazomerfeesten op een één of andere manier willen sponsoren en/of wilt u adverteren in de gids van de Nazomerfeesten, neem dan contact met ons op via nazomerfeesten@gmail.com

 

logo-webdelta.png

Deze website is gesponsord door Webdelta.
Ook zo’n mooie website? Ga naar www.webdelta.nl

De Stichting Nazomerfeesten en haar medewerkers stellen zich op generlei
wijze aansprakelijk voor vermissing van goederen of schade opgelopen
tijdens de activiteiten georganiseerd in het kader van de Nazomerfeesten.
Eenieder doet mee op eigen risico! Wijzigingen in het programmaboekje
voorbehouden.
Scroll naar boven