Sinds

Corona Verklaring

 • Deelnemer en/of begeleider dient bij elke activiteit van de Nazomerfeesten 2020 te reserveren via het registratiesysteem op de website www.nazomerfeesten-sintpancras.nl
 • Deelnemer en/of begeleider gaat bij registratie akkoord met de Corona Verklaring die speciaal is opgesteld voor de Nazomerfeesten 2020
 • Deelnemer en/of begeleider dient zijn opgegeven naam zoals in registratiesysteem is opgenomen bij de ingang van de activiteit aan te geven aan de desbetreffende vrijwilliger van Nazomerfeesten 2020.
 • Als deelnemer, begeleider en/of toeschouwer gezondheidsklachten heeft, zoals verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak, dan verzoeken we om thuis te blijven.
 • Elke toeschouwer dient bij de ingang zijn naam en contactgegevens in te vullen voor registratie en de corona verklaring te accepteren. 
 • Bij te veel toeschouwers kan de organisatie toeschouwers de toegang weigeren i.v.m. maximale capaciteit voor een activiteit.
 • Deelnemer, begeleider en/of toeschouwer dient ten alle tijden een afstand van 1,5 meter (twee armlengtes) tot andere personen te houden.
 • Deelnemer, begeleider en/of toeschouwer met een leeftijd tot 18 jaar (dus tot en met 17) hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. De 1,5 meter maatregel tot een volwassenen dient wel nageleefd te worden.
 • Deelnemer, begeleider en/of toeschouwer dient de aangegeven looproutes te volgen. Toeschouwers en begeleiders worden verzocht om op de aangegeven locaties te staan. Evenals de deelnemers wordt verzocht om in het deelnemersvak te gaan staan.
 • Deelnemer, begeleider en toeschouwers dienen ten alle tijden de looproutes vrij te houden.
 • Deelnemer, begeleider en toeschouwers dienen de aanwijzingen van de vrijwilligers en/of bestuursleden van de Nazomerfeesten Sint Pancras op te volgen en na te leven.
 • Aan deelnemer en/of begeleider wordt verzocht het (indien van toepassing) opgegeven tijdslot/shift aan te houden. Dit om doorstroming en de onderlinge afstand te waarborgen. 
 • Deelnemer, begeleider en toeschouwers wordt alvast thuis naar het toilet te gaan om zo min mogelijk bij de activiteit gebruik te moeten maken van het toilet.
 • Deelnemer, begeleider en toeschouwers dienen de hygiëne-maatregelen op de locatie van de activiteit nauwkeuring op te volgen.
 • Deelnemer en/of begeleider (indien van toepassing) wordt verzocht om zoveel mogelijk vooraf te betalen en niet contant te betalen.
 • Begeleider en/of toeschouwers wordt verzocht om max. 1 persoon per huishouden naar de activiteit te gaan.
 • Deelnemer, begeleider en/of toeschouwers wordt verzocht na de sluitingstijden van de desbetreffende activiteit en/of shift huiswaarts te gaan. 
 • Nazomerfeesten Sint Pancras organiseert activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM. Zoals aangegeven op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/adviezen-werk-vrije-tijd/generiek-kader-coronamaatregelen

Kalender

zondag 6 september, 10:00 - 12:00
Fietstocht
zondag 6 september, 14:00 - 15:00
Muziek Molenhoeve (alleen voor genodigden)
vrijdag 11 september, 15:00 - 17:00
Fiets ‘m d’r Deur
vrijdag 11 september, 18:30 - 19:30
Nazomer Kidsrun
zaterdag 12 september, 15:00 - 16:30
Steppenrace
zondag 13 september, 14:00 - 17:00
Wandel (bites) tocht

Bestuur en vrijwilligers

Voorzitter Ilse Kaastra  06 - 416 78 205
Secretaris Nick Huibers 06 - 190 11 799
Penningmeester Vincent Bekhuis 06 - 253 19 872 
     
Algemene medewerkers Daniëlle de Gier, Remco Drost, Lydia Bekhuis, Carola van Doorn
Emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Stichting Nazomerfeesten en haar medewerkers stellen zich op generlei wijze aansprakelijk voor vermissing van goederen of schade opgelopen tijdens de activiteiten georganiseerd in het kader van de Nazomerfeesten 2020. Eenieder doet mee op eigen risico! Wijzigingen in het programma voorbehouden.

 

bestuur-nazomerfeesten.jpg
halve-zon-top.png

 

markt-illustratie.png

Sponsoren en adverteren

Mocht u de Nazomerfeesten op een één of andere manier willen sponsoren en/of wilt u adverteren in de gids van de Nazomerfeesten, neem dan contact met ons op via nazomerfeesten@gmail.com

 

logo-webdelta.png

Deze website is gesponsord door Webdelta.
Ook zo’n mooie website? Ga naar www.webdelta.nl

De Stichting Nazomerfeesten en haar medewerkers stellen zich op generlei
wijze aansprakelijk voor vermissing van goederen of schade opgelopen
tijdens de activiteiten georganiseerd in het kader van de Nazomerfeesten.
Eenieder doet mee op eigen risico! Wijzigingen in het programmaboekje
voorbehouden.
Scroll naar boven