Nog

Bezig
facebook-icon

Beste dorpsgenoten,

Het is weer zover! De eerste week van september staat weer voor de deur en dat betekent: Nazomerfeesten!
 
Dit jaar bestaat de Stichting Nazomerfeesten 40 jaar en dat gaan we vieren.  We hebben een aantal verrassingen voor u in petto. Welke? Dat houden we nog even geheim.
 
Omdat de Swipe Out in het zwembad vorig jaar zo goed bevallen is, laten we dat nog één keer terugkomen. Leuk voor de deelnemers én toeschouwers. En als dat af is gaan we nog niet naar huis want dan begint Skik & Smullen! Haal nu alvast de smulkaarten.
 
Het hele overzicht van alle activiteiten vindt u het midden van dit boekje. Handig, alles in 1 oogopslag. Uiteraard is ook alles terug te vinden op onze website. Bent u al lid van onze Facebook-pagina? Wij vinden het leuk als u daar foto`s plaatst!
 
Wij staan vrijdag 7 september weer met onze kraam op de markt. Komt u een lootje kopen? Altijd prijs!
 
Henk, Lydia, Danielle, René, Ron, Carola, Annemiek en Nick

Nazomerfeesten Sint Pancras


sport en spel

 

muziek

 

 

cultuur

 

 

Gezocht vrijwilligers

De Stichting Nazomerfeesten Sint Pancras is opzoek naar nieuwe vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten. Het bestuur van de nazomerfeesten wil deze goed bezochten activiteiten graag voortzetten maar wie wil dit organiseren? Geef u op als vrijwilliger en draag daarbij ook uw steentje bij aan activiteiten voor de kinderen en een feestje in het dorp!